СТРОЕЖ НА КЪЩИ

Фирма „Ри-Соф“ е специализирана в проектирането и строежа на къщи от всякакъв тип. Нашите инженери и строители могат да построят дома, за който отдавна мечтаете. За нас удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение и винаги се ръководим от желанията и вижданията на нашите възложители. Фирма „Ри-Соф“ предлага строителство на къщи както по готови наши проекти, така и по идеен план на клиента, в зависимост от предпочитанията на възложителя. Ние успешно прилагаме най-модерните технологии и тенденции в областта на жилищното строителство и нашите проекти отговорят на всички съвременни изисквания за стилен дизайн и техническа изправност.


Фирма „Ри-Соф“ предлага грубо строителство на еднофамилни и двуфамилни къщи с различен брой етажи, както и цялостно строителство до ключ.


Строителството на къщи е мащабна и отговорна дейност, която изисква високо ниво на професионализъм. Строителите и инженерите на фирмата са професионалисти с дългогодишен и доказан опит и работейки с нас, вие ще сте спокойни, че домът ви е в добри ръце. Нашите специалисти винаги спазват предварително уговорения краен срок за всеки от възложените обекти. За нас като професионалисти в сферата на строителството качеството на крайния продукт е от централно значение и по тази причина използваме само продукти на проверени и доказани марки, които са лидери в областта на строителните материали. Мисията на фирма „Ри-Соф“ е да се утвърди като лоялен и надежден партньор за своите клиенти в сбъдването на мечтите им за нов и уютен дом.


Ние сме наясно, че цената на услугите играе важна роля в избора на изпънител и по тази причина фирма „Ри-Соф“ предлага своите услуги на изключително атрактивни и достъпни цени. Ние гарантираме висок професионализъм, коректност, бърза работа, висококачествени материали и всичко това на невероятно достъпна цена.


Строителството на къщи е сериозна инвестиция, но за сметка на това остава за много дълъг период от време. Точно по тази причина не трябва да се правят компромиси нито с качеството на работата, нито с материалите, нито с търпението на възложителя. Ние многократно сме доказали защо сме сред водещите фирми в строителния сектор. Фирма „Ри-Соф“ е надежден партньор и заедно можем да изградим дома, за който винаги сте мечтали.