КОМПЛЕКСНА УСЛУГА

Ние от фирма „Ри-Соф“ знаем колко важен е домашният уют и комфорт. Всеки човек иска да изгради дома на мечтите си и да се наслаждава на спокойни и незабравими вечери със семейството и приятелите си в условията на своето модерно жилище. Днес мечтаният дом е по-близо от всякога, благодарение на комплексната услуга, която включва проектирането, строежа и обзавеждането на вашата къща. „Ри-Соф“ ще ви помогне в абсолютно всеки аспект от изграждането на вашата нова къща.


Екипът на фирма „Ри-Соф“ се състои от архитекти, строителни инженери, интериорни дизайнери и строители, които имат дългогодишен опит зад гърба си и много успешно изпълнени проекти. Нашите архитекти ще проектират дизайна на вашата къща, инженерите и строителите ще я построят на време, а дизайнерите ще я обзаведат според най-модерните тенденции в интериорния дизайн. Разбира се, преди всичко ще се ръководим от вашите желания и виждания и ще се допитваме до Вас за абсолютно всеки аспект от работата.


Преди всичко, ще започнем с изясняване на вашите желания и виждания, а след оглед и отчитане на спецификите на терена, нашите архитекти ще проектират вашия нов дом. След като проектът е готов и одобрен от ваша страна, инженерите и строителите на фирмата могат да пристъпят към работа. Нашите строителни бригади винаги изпълняват възложените проекти в срок и никога не правим компромиси с качеството на строителните материали, които ползваме. Именно този подход е утвърдил нашата фирма като една от водещите строителни фирми в страната. Ние успешно си сътрудничим с най-големите производители на строителни материали и винаги даваме гаранция, че ще използваме само проверени и доказали качеството си материали.


Докато трае строежът, вие можете да обсъждате обзавеждането на къщата си с нашите интериорни дизайнери. Фирма „Ри-Соф“ поддържа дългодишни партньорски взаимоотношения с някои от най-известените мебелни къщи и фирми за обзавеждане в страната. Нашите дизайнери ще ви предложат огромен избор от мебели и обзавеждане за всички стаи от вашия дом. С тяхна помощ ще можете да се ориентирате в необятния свят на интериорния дизайн и ще получите ценна и полезна информация за всички новости и тенденции на пазара, кой интериорен стил ще бъде най-подходящ за вашия дом и как да го интегрирате. По този начин лесно ще можете да изберете меко и удобно легло за спалнята, функционално обзавеждане за кухнята, комфортна и елегантна мека мебел за всекидневна, мебели за градината и терасата, секции, гардероби, детско обзавеждане и дори оборудване за вашата баня.


Защо да харчите главоломни суми за всеки един аспект от изграждането на дома, когато с комплексната услуга на фирма „Ри-Соф“ можете да получите цялостно изграждане и обзавеждане на вашия дом на съвсем разумна и достъпна цена? Нашият екип от специалисти е надежден партньор в проектирането, строителството и обзавеждането на къщи и заедно можем лесно и бързо да изградим дома, за който винаги сте мечтали.