ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОЕЖ НА БОЛНИЦИ

Ние имаме богат опит в проектирането и строежа на болници. Проектираните и изградени болнични обекти от дружеството ни удовлетворяват най-високите технологични изисквания и стандарти за качество с оптимизирани цени, без забележки и рекламации за повече от 10 годишен период от въвеждането им в експлоатация. Най-важното което предлагаме е начин на мислене и цялостни концепции, дългосрочно ориентирани да работят за клиента като му осигуряват технологичен комфорт, чистота, самочувствие, лесна и евтина поддръжка, модерна визия и просперитет.

Вижте по долу  проектираните от нас болнични обекти.



Инвестиционни проекти на болници – в процес на проектиране:

1.    Изработване на идеен и работен проект за обект: "Модерен медицински център – гр. Панагюрище" – в процес на проектиране

Изготвени Инвестиционни проекти на болници по всички части, съгласувани с оторизираните инстанции до ниво разрешение за строеж:

1.    „Реконструкция и преустройство на СБАЛЕНГ „Акад. Иван Пенчев” в смесен тип сграда - Административна сграда с лабораторен корпус за нуждите на ИАЛ (Изпълнителна агенция по лекарствата)”, гр. София, ул. „Дамян Груев” №8 – Блок „В” – 2004 г. 
2.    „Промяна предназначение на бившо „Акушеро - гинекологично отделение” в „Диспансер по кожни заболявания” с привеждане в съответствие с Националните стандарти и изискванията на ЕС, на основание одобрен проект и ремонт на партер и първи етаж от съществуваща сграда на Община Велико Търново” – 2008 г.
3.    „Изменение по време на строителство – нова административна сграда на „Изпълнителна агенция по лекарствата” /ИАЛ/” – 2008 г. – завършен
4.    „Диспансер по пневмофтизиатрични заболявания „Д-р Трейман” и привеждане в съответствие с Националните медицински стандарти и изискванията на ЕС”, гр. Велико Търново – 2009 г.
5.    „ЛЪЧЕТЕРАПЕВТИЧЕН КОМПЛЕКС със следните отделения:
    1. ПЛО – ПОДГОТВИТЕЛНО ЛЪЧЕТЕРАПЕВТИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ 
    2. ОВЛ – ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ВИСОКОЕНЕРГИЙНА ЛЪЧЕТЕРАПИЯ
    3. ТОПЛА КОМУНИКАЦИОННА ВРЪЗКА” 
към КОЦ „Велико Търново” ЕООД – 2010 г. – в процес на строеж
6.    „Привеждане във функционално съответствие на всички съществуващи нива на СБАЛО „СВЕТИ МИНА” ЕООД – гр. Благоевград и разширяването им, чрез пристрояването им с обособяване подземна улица, отделение по нуклеарна медицина и отделение по лъчелечение” – 2011 г. - завършен 2014 г.
7.    “ПРИСТРОЙКА И ПРЕУСТРОЙСТВО НА ЧАСТ ОТ СЪЩЕСТВУВАЩИ БОЛНИЧНИ СГРАДИ В ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ДИАГНОСТИКА И ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ НА ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ” към СБАЛО „ХАСКОВО” ЕООД, гр. Хасково – 2011 г. - завършен 2014 г.
8.    “ПРЕУСТРОЙСТВО НА СЪЩЕСТВУВАЩИ БОЛНИЧНИ СГРАДИ И ИЗГРАЖДАНЕ НОВА ПРИСТРОЙКА ЗА ОТДЕЛЕНИЕ ПО ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ” към КОЦ „СТАРА ЗАГОРА” ЕООД, гр. Стара Загора – 2011 г. - завършен 2014 г.
9.    „Изготвяне на проект във връзка с подмяна на компютърен томограф във ВМА – София” – 2013 г.
10.    „Изменение на изготвена проектна документация на работен проект за рехабилитация и реконструкция на лъчетерапевтичен комплекс при „МОДОЗС” ЕООД – Велико Търново (Комплексен онкологичен център – Велико Търново)” – 2014 г.