АНТИСЕПТИЧНИ И АНТИБАКТЕРИАЛНИ ПОВЪРХНОСТИ

„Ри – Соф“ ООД проектира и изпълнява на най-високо ниво антисептични и антибактериалниизносоустойчиви и безфугови покрития на чисти помещения в медицината със собствени стилообразуващи елементи и детайли, отличаващи нашите обекти от останалите в отрасъла.

Антисептичните повърхности в ремонтираните от нас болнични заведения осигуряват възможно най-висока степен на хигиена в различните по вид и предназначение помещения. Важно е да се отбележи, че при рехабилитация на болници е необходимо цялото помещение да е оборудване с антисептични повърхности. Това включва не антисептични стени, подове и тавани, които гарантират високото ниво на хгиена.

По-високия клас на защита, включва антибактериалните подове и стени. Трябва да се знае, че в едно болнично помещение, особено в зоните за интензивно лечение - манипулационни, операционни, следоперационни зали, където има много голяма вероятност замърсявания да попаднат в открита рана, изискванията към изпълнението на повърхностите са много строги. Там където е необходимо, ние изпълняваме и антибактериални покрития от най-висок клас. Те могат да включват всички повърхности в помещението, като и отделни части от него, като и антибактериални стени или  антибактериални подове.